Reserveren

U kan hier vrijblijvend uw telefoonnummer achterlaten. Wij contacteren u enkel telefonisch in het licht van de maatregelen tot beperking van de circulatie van het coronavirus COVID-19, indien nodig.
Reservaties op de dag van de voorstelling zelf kunnen enkel telefonisch doorgegeven worden om uw aanvraag nog tijdig te kunnen beantwoorden.

 

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door TONEELGROEP PRUTSKE voor de verwerking van reservatieaanvragen voor onze toneelvoorstellingen op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw reservatieaanvraag, alsook om u uitnodigingen te sturen voor onze volgende toneelproducties op basis van ons gerechtvaardigd belang om lokaal socio-cultureel vrijwilligersengagement onder de vorm van podiumkunsten te bevorderen.

Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op het versturen van uitnodigingen, volstaat het om ons dat mee te delen op info@toneelgroep-prutske.be. Via dat adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vindt u in onze Privacyverklaring

Hoe reserveren?

Stap 1

Vul het reservatieformulier hiernaast in

OF

Stuur een mailtje naar reservaties@toneelgroep-prutske.be

OF

Bel naar 0491/50.68.11

Maandag & woensdag tussen 18u en 20u

Stap 2

Koop je tickets in voorverkoop aan €10 bij één van de 3 krantenwinkels in Affligem of aan €12 aan de kassa

Stap 3

Noteer je plaatsnummers op je ticket!

Geniet van de voorstelling!