Reserveren

 

Reserveer hier jouw plaatsen voor “La Mamma”, de nieuwste hilarische komedie van Toneelgroep Prutske !

Tickets kosten €13 aan de kassa en €11 in voorverkoop. Een link naar onze webwinkel krijg je na reservatie in onze bevestigingsmail. Kaarten zijn daarnaast ook verkrijgbaar in één van de krantenwinkels van Affligem.

Telefoonnummer wordt enkel gebruikt in het geval van problemen met de reservatie.
Reservaties op de dag van de voorstelling zelf kunnen enkel telefonisch doorgegeven worden om je aanvraag nog tijdig te kunnen beantwoorden.

 

Je persoonsgegevens worden verwerkt door TONEELGROEP PRUTSKE voor de verwerking van reservatieaanvragen voor onze toneelvoorstellingen op basis van de contractuele relatie als gevolg van je reservatieaanvraag, alsook om je uitnodigingen te sturen met betrekking tot onze volgende toneelproducties op basis van ons gerechtvaardigd belang om lokaal socio-cultureel vrijwilligersengagement onder de vorm van podiumkunsten te bevorderen.

Indien je niet wil dat wij je gegevens verwerken met het oog op het versturen van uitnodigingen, volstaat het om ons dat mee te delen op  info@toneelgroep-prutske.be. Via dat adres kan je ook altijd vragen welke gegevens wij over jou verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vind je in onze Privacyverklaring.