Bedankt!

Wij hebben je reservatie goed ontvangen!

We verwerken je reservatie zo spoedig mogelijk en zullen je nadien via e-mail je plaatsnummers doorsturen. Indien je binnen de 3 dagen nog steeds geen plaatsnummers van ons hebt doorgekregen, check dan even je map met “ongewenste e-mails”. Je kan ook rechtstreeks informeren via reservaties@toneelgroep-prutske.be of via Whatsapp. 

Na de bevestiging van je plaatsen kan je je kaarten aankopen in voorverkoop:

  • Online: een link naar onze webwinkel krijg je na reservatie in onze bevestigingsmail
  • in één van de krantenwinkels van Affligem

Nogmaals bedankt en alvast een leuke toneelavond gewenst!

 

 

 

 

Je persoonsgegevens worden verwerkt door TONEELGROEP PRUTSKE voor de verwerking van reservatieaanvragen voor onze toneelvoorstellingen op basis van de contractuele relatie als gevolg van je reservatieaanvraag, alsook om je uitnodigingen te sturen met betrekking tot onze volgende toneelproducties op basis van ons gerechtvaardigd belang om lokaal socio-cultureel vrijwilligersengagement onder de vorm van podiumkunsten te bevorderen.

Indien je niet wil dat wij je gegevens verwerken met het oog op het versturen van uitnodigingen, volstaat het om ons dat mee te delen op  info@toneelgroep-prutske.be. Via dat adres kan je ook altijd vragen welke gegevens wij over jou verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vind je in onze Privacyverklaring.